Today Amar Ujala Quiz Answers 27 May 2020 Play And Win Amazon Voucher

Today Amar Ujala  Quiz Answers 27 May 2020  Play And Win Amazon Voucher


Amar Ujala Quiz Answer – Hi Guys I hope You Are Enjoying Our Best Deals And Offer. Today I am Back With A New Offer This Offer Coming Form Amar Ujala News Paper Quiz Answer Offer In This Offer You Can Earn Amazon Gift Voucher. Only Answer Some Questions And Earn Free Amazon Voucher. So Guys Follow Below Steps And Apply This Offer. I Update All Answers In Below.

Join Our Telegram Channel For More Offers – https://t.me/offertrickstips

AmarUjala  quiz Answers

How To Apply Amar Ujala Quiz Answer Offer 2020.

1. First Of All Go to Amar Ujala Website – CLICK HERE.
2. Then Click On Amar Ujala Quiz Answer Banner.
3. Now Give Answers Of Questions.

Today Amazon Quiz Answers 27 May 2020

प्रश्न 1.  प्रधानमंत्री वय वंदन योजना में आपको अधिकतम कितनी पेंशन मिल सकती है?
उत्तर:  9,250 रुपये 
प्रश्न 2. कोरोना संकट के बीच पिछले दो महीनों में मार्क जुकरबर्ग की संपत्ति कितनी बढ़ी है?
उत्तर: 45 फीसदी
प्रश्न 3. रवीना टंडन ने कौनसी फिल्म से बॉलीवुड डेब्यू किया था?
उत्तर:  पत्थर के फूल
प्रश्न 4. टीवी शो ब्योमकेश बक्शी का निर्देशन किसने किया था?
उत्तर:  बासु चटर्जी 
प्रश्न 5. आयकर कानून-1961 की कौन सी धारा के तहत EPF अंशदान पर कर छूट मिलती है?
उत्तर:  धारा 80सी
प्रश्न 6. अप्रैल से जून तिमाही के लिए सरकार ने FSD की ब्याज दर में कितनी कटौती की थी?
उत्तर:  0.8 फीसदी
प्रश्न 7. दुनिया का सबसे महंगा आम कहां मिलता है?
उत्तर:  जापान

प्रश्न 8. महाराणा कुंभा कहां के राजा थे?

उत्तर: मेवाड़

प्रश्न 9. सैमसंग इंडिया ने ऑफलाइन रिटेलर्स के लिए इनमें से कौन-सी सोशल मीडिया कंपनी के साथ साझेदारी की है?
उत्तर: मेवाड़उत्तर: Facebook

प्रश्न 10. फिल्म ‘मर्डर 2’ में ट्रांसजेंडर किलर की भूमिका किस अभिनेता ने निभाई थी?
उत्तर: प्रशांत नारायणन

How To Earn Free Amazon Pay Reward On AmarUjala.com

After Play This Quiz And Answers All Questions.
You Will Get an Email Send Will Amazon Pay Gift Voucher
And Here Amazon Gift Voucher You Can Enter Your Amazon Add Money Option.
Enjoying THIS Offer ” Update By “Offer Tricks Tips



Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *